Classic cruisers ble etablert den 15. oktober 2015!

Som navnet tilsier, sikter vi oss inn på alle med interesse for klassiske kjøretøy, og lysten til å bruke dem. Klubben er startet av 7 bilentusiaster, har medlemer fra 18-70 år, og er ikke en «rånebilklubb». Det er ikke noe krav om at du må ha bil, MC eller annet, men du må ha interesse. De fleste av oss kjører amerikansk, men klubben er åpen for alle merker , men kun for de som kan betegnes som klassikere, eller «entusiastbiler/MC», dvs IKKE nyere bruksbiler/MC, også kjent som "plastraketter".

Vår intensjon er å samle folk fra det trønderske motormiljøet, som faktisk vil bruke sine kjøretøy, og ikke bare dra dem fra utstilling til utstilling i lukket henger. Vår tanke er å få til turer på kort varsel, og at de som har anledning slenger seg med, så om et av medlemene våkner en lørdagsmorgen, kikker ut av vinduet, og tenker: i dag kjører jeg til Røros og spiser middag, så legger han ut en invitasjon på Facebook, og de som har tid/lyst, blir med. Vinterhalvåret er en fin tid for garagebesøk, se hva som rører seg rundt omkring i «de tusen garager».

Vi har medlemsmøter første tirsdag i måneden, fast møtested er Det gamle bedehuset på Kvål, Rosmælen 24, 7228 Kvål, men tid og sted annonseres før hvert møte, da vi prøver å kombinere møtene med garagebesøk.
Styret i klubben består i dag av:

Finn Inge Hammer, leder
Knut Karlsvik, kasserer
Lise Losen, kommunikasjonsansvarlig
Kim Edgar Forseth, materialforvalter